BEMÆRK: Ordre til mellem 10.00 - 14.00 skal senest placeres dagen før grundet travlhed
Hurtig & billig levering af mad i hele Danmark
Rigeligt med mad til alle så du ikke løber tør
Mulighed for tilkøb af vin og drikkevarer
Ved specielle ønsker kan du kontakte os

Catering i Aarhus og resten af Jylland

Michaels Mad & Vin har i mange år arbejdet med catering Århus og kan give en hjælpende hånd med levering af mad til et væld af forskellige arrangementer.

Uanset, om I står og har behov for hjælp til at få tilberedt et lækkert og velsmagende måltid mad til et større eller mindre arrangement, vil der være rigtig fine muligheder for at få en hjælpende hånd med madlavningen hos Michaels Mad & Vin. Vi besidder stor erfaring indenfor madlavning og sætter kvalitet i højsædet.

 

Kvalitet i centrum

Når der skal tilbederes lækker mad til jeres kommende arrangement, er det i særlig grad vigtigt, at kvaliteten af den leverede mad er en af de ting, der lægges stor vægt på. Hvis du vælger at overlade madlavningen til Michaels Mad & Vin, kan du være helt sikker på, at der vil være rig mulighed for at få leveret mad af højeste kvalitet. I forbindelse med madlavning benytter vi os nemlig udelukkende af de absolut bedste råvarer, hvilket gør, at du hos os altid kan være stensikker på at få et godt og velsmagende måltid mad. Kombinationen af et godt køkkenpersonale med stor erfaring indenfor catering Århus og god mad lavet af de bedste råvarer er med til at sikre jer et godt og ønskværdigt resultat.

 

Skræddersyede løsninger til netop jeres behov

Ved bestilling af catering Århus er det naturligvis vidt forskellige løsninger, som folk har behov for. Michaels Mad & Vin besidder stor erfaring indenfor levering af mad ud af huset i Århus og omegn og er gerne behjælpelige med at skræddersy den helt rigtige løsning til netop jeres ønsker og behov.

Vi tilbyder både catering Århus og omegn til store såvel som små arrangementer, og der vil naturligvis være mulighed for, at I kan sammensætte den helt perfekte menu, som I ønsker leveret til den kommende begivenhed.

Hos Michaels Mad & Vin kan du være stensikker på at få en høj grad af fleksibilitet, hvilket vil være medvirkende til at sikre dig den helt perfekte løsning.

 

Favorable priser på catering Århus

Catering Århus kan du hos Michaels Mad & Vin finde til yderst favorable priser. Vi leverer lækker mad lavet af de bedste råvarer til et hav af forskellige arrangementer til priser, der er særdeles fordelagtige, og du kan hos os altid være sikker på, at maden vil være af højeste kvalitet samtidig med, at priserne er fair og rimelige.

Med andre ord kan du hos Michaels Mad & Vin få et fremragende måltid mad sammensat efter netop jeres ønsker og behov til en fremragende pris.

Ikke to opgaver er ens, og vi skræddersyer dig derfor gerne et uforpligtende tilbud på levering af mad til netop jeres kommende arrangement.

 

Få mere at vide om catering Århus

Såfremt du ønsker at få mere at vide om muligheden for at få leveret lækker og velsmagende mad til jeres kommende arrangement i Århus, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder naturligvis gerne et gratis og uforpligtende tilbud på hjælp til tilberedning af mad til jeres kommende arrangement. Kontakt os i dag på telefon 86 92 38 47 og lad os tage en dialog om mulighederne for catering Århus hos Michaels Mad & Vin.