BEMÆRK: Ordre til mellem 10.00 - 14.00 skal senest placeres dagen før grundet travlhed
Hurtig & billig levering af mad i hele Danmark
Rigeligt med mad til alle så du ikke løber tør
Mulighed for tilkøb af vin og drikkevarer
Ved specielle ønsker kan du kontakte os

Diner transportable

Ønsker du at få mad leveret til dit kommende arrangement i Århus eller omegn, kan du roligt regne med, at der vil være rig mulighed for at få en hjælpende hånd med tilberedningen af mad til dit næste arrangement hos Michaels Mad & Vin.

Vi besidder stor erfaring indenfor diner transportable Århus og har i tidens løb lavet velsmagende mad til rigtig mange forskellige arrangementer. Vi er derfor det helt rette kort at have på hånden uanset hvilken type af arrangement, du står og skal bruge mad til.

 

God mad lavet af de bedste råvarer

Maden til din fest skal naturligvis være af højeste kvalitet, så dig og dine gæster vil få den bedste smagsoplevelse. Ved bestilling af diner transportable Århus gennem Michaels Mad & Vin kan du altid være stensikker på, at der udelukkende vil blive serveret god mad i en ordentlig kvalitet. Vi vægter råvarernes kvalitet højt, og det betyder, at du altid kan regne med en god smagsoplevelse, når du lader os om at klare madlavningen for dig.

 

Dygtig og veluddannet personale

Hos Michaels Mad & Vin kan du altid være stensikker på, at det er dygtige og kompetente fagfolk, der tilbereder din mad. Vi har dygtige og erfarne køkkenfolk, som har et stort kendskab til madlavning, og som sætter en ære i at tilberede og levere lækre og velsmagende måltider til netop dit kommende arrangement.

 

Stort udvalg af lækre retter

Når der skal laves mad til dit arrangement i Århus eller omegn, så skal du selvfølgelig have sammensat den helt rigtige menu, som passer til netop dine ønsker og behov. Såfremt du ønsker at finde et stort udvalg af lækre og velsmagende retter er Michaels Mad & Vin de helt rigtige at tage fat i. Hos os har du mulighed for selv at sammensætte netop den menu, som du godt kunne tænke dig at få. Vort menukort er alsidigt og bredt, og det betyder, at der er mad for enhver smag at finde i forbindelse med bestilling af diner transportable Århus hos Michaels Mad & Vin.

Ønsker du at høre mere om diner transportable Århus, er du altid meget velkommen til at kontakte os og få et gratis og uforpligtende tilbud.