BEMÆRK: Ordre til mellem 10.00 - 14.00 skal senest placeres dagen før grundet travlhed
Hurtig & billig levering af mad i hele Danmark
Rigeligt med mad til alle så du ikke løber tør
Mulighed for tilkøb af vin og drikkevarer
Ved specielle ønsker kan du kontakte os

Studenterfest

Er du på udkig efter den lækreste mad til studenterfesten? Så er du landet rette sted! Hos Michaels mad og vin ved vi hvor betydelig denne dag er for dig, din familie og venner, samt at det er en dag der vil blive husket resten af livet. Derfor mener vi, at din studenterfest fortjener den bedste festmad!

Vi tilbyder dig flere forskellige muligheder af festmad til din studenterfest, b.la. en 3-retters menu, tapasmenu eller en helstegt pattegris. Uanset hvilken menu du vælger, tilbyder vi en vinmenu der passer efter jeres ønsker. Vores mad fremstilles altid fra bunden af friske og nye råvarer, og vi tilbyder hurtig og billig levering i hele landet i tidsrummet 08:00-21:00.

Ønsker du at sammensætte din helt egen menu, så kan dette også lade sig gøre. Du skal blot kontakte os på telefon 8692 3847 eller pr. e-mail: post@michaelsmadogvin.dk så finder vi sammen den rette mad til din studenterfest. 

At blive færdiguddannet er en stor begivenhed, og kræver en ordentlig fest! Udover at, vi tilbyder dig en masse lækre menuer og dertilhørende vinmenuer, udlejer vi ligeledes fx borde, stole og service osv. Og er du på udkig efter noget ekstra til at få gang i festen, kan du ligeledes leje et fadølsanlæg eller sluch ice maskine hos os! 

Bestiller du festudlejnings udstyr til din studenterfest hos os, giver vi dig hurtig og billig levering dagen før din studenterfest og kommer og henter det hele igen dagen efter. Leveringen af festudstyr sker i tidsrummet 16:00-21:00.

Afbestilling eller ændring af ordre

Har du lagt en ordre hos os, men glemt at oplyse særlige forhold eller andet, kan du kontakte os op til 14 dage før leveringen af din festmad, og få det rettet. 

Skulle du, mod forventning, have aflagt en ordre hos os du ønsker at afbestille, kan du naturligvis også gøre dette. Afbestilling bør ske indenfor 14 dage efter bestilling, og som en ekstra service tilbyder vi også at du kan afbestille senest 14 dage før.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 8692 3847 eller pr. e-mail: post@michaelsmadogvin.dk såfremt du har spørgsmål eller andet. 

Kæmpe stort tillykke med den fulendte uddannelse, vi ser frem til at modtage din bestilling og være med til at gøre din dag lidt ekstra speciel. 

Læs mere...

3 retters menu

Sammensæt din egen 3 retters menu. Vælg minimum 1 forretter, hovedretter og dessert. Dernæst vælg 1 slags kartofler, og 4 slags grøntsager.

Bestil 14 dage før Min. 12 kuverter Fragtpris fra 125 kr.

Helstegt pattegris pris fra DKK 199,00

Pris inkl. kok & grill kun 199,- pr. næse.
Salaten består af iceberg, tomat, agurk, oliven, feta, majs og ærter.
Se også vores nyhed: Helstegt pattegris med softicemaskine.
NB: I tilfælde af regn skal kok og grill kunne stå i tørvejr under pavillon, halvtag e.l.


Skal bestilles min. 14 dage før arrangementet.

Bestil 14 dage før Min. 30 kuverter Fragtpris fra 125 kr.

Helstegt pattegris med kage pris fra DKK 259,00

Pris inkl. kok & grill kun 259,- pr. næse.
Salaten består af iceberg, tomat, agurk, oliven, feta, majs og ærter.
Se også vores nyhed: Helstegt pattegris med softicemaskine.
NB: I tilfælde af regn skal kok og grill kunne stå i tørvejr under pavillon, halvtag e.l.


Skal bestilles min. 14 dage før arrangementet.

Bestil 14 dage før Min. 30 kuverter Fragtpris fra 125 kr.