BEMÆRK: Ordre til mellem 10.00 - 14.00 skal senest placeres dagen før grundet travlhed
Hurtig & billig levering af mad i hele Danmark
Rigeligt med mad til alle så du ikke løber tør
Mulighed for tilkøb af vin og drikkevarer
Ved specielle ønsker kan du kontakte os

Fadøl

Smagen af godt håndværk

Velkommen til Thisted Bryghus! Her flyder vores passion og lidenskab for øl og bryggetraditioner sammen i hver eneste dråbe af vores øl. Vi er mere end ”bare” et bryghus – vi er passionerede ølentusiaster, der brænder for at kombinere traditionelle bryggemetoder med nye ingredienser. For os handler det ikke kun om at producere øl, men om at skabe en uforglemmelig smagsoplevelse.

Vores historie startede tilbage i 1902, hvor Thisted Bryghus har formået at overleve med støtte fra lokalsamfundet. Hvad begyndte som vores mission om at bringe liv til ølverdenen, blev til et større fællesskab, hvor verdenskrige, kartoffelkur og finanskrisen ikke kunne stoppe os i at følge vores passion.

Thisted Bryghus består af et team af dedikerede chefbryggere og medarbejdere, der alle deler den samme vilje til at eksperimentere, udfordre grænserne og brygge øl, der tager smagssanserne med på en rejse. Vi er ikke bange for at prøve nye ting – bryggeriet er vores legeplads, hvor der eksperimenteres med ingredienser og brygmetoder, og hvor smagssanserne bliver forkælet med øl af karakter og dybde.

Øl er mere end bare øl. Det er en kunstform, der forener mennesker, skaber fællesskaber og sætter gang i samtaler. Og det er vi stolte over at være en del af!

Læs mere...

thy Pilsner Fadøl

Læs mere

Thy Classic Fadøl

Læs mere

Rød Thy Fadøl

Læs mere

Thisted Mrs Brown Fadøl

Læs mere

Porse Guld Fadøl

Læs mere

Limfjordsporter Fadøl

Læs mere

Julefnug Fadøl

Læs mere

Thy Økologisk Pilsner Fadøl

Læs mere

Økologisk Thy Classic fadøl

Læs mere

Thy Økologisk Humle Fadøl

Læs mere

Alive Økologisk IPA Fadøl

Læs mere

Pilsner (20L fustage)

Læs mere

Classic (20L fustage)

Læs mere