BEMÆRK: Ordre til mellem 10.00 - 14.00 skal senest placeres dagen før grundet travlhed
Hurtig & billig levering af mad i hele Danmark
Rigeligt med mad til alle så du ikke løber tør
Mulighed for tilkøb af vin og drikkevarer
Ved specielle ønsker kan du kontakte os

Valentinsdag

Valentinsdag står for døren, en dag fyldt med forkælelse til den du har kær. Men har du styr på menuen? Hvis ikke, kan vi hjælpe dig. 

Valentinsdag virker i dag meget kommerciel, hvilket er en skam, da historien bag dagen virkelig står i hjerternes tegn. Valentinsdag stammer tilbage fra det romerske rige og er blevet udviklet gennem tiden. Men fælles for dagen er, at det er en fest for kærlighed. Det er faktisk først i 1840 erhvervslivet ser en kommerciel mulighed i produktionen af valentinskort, da Charles (datidens hertug af Orleans), sad fanget i Tower of London, og derfor sendte sin kone et kort på valentinsdag. Herefter kom valentinskort på markedet.

Hos Micheals Mad og Vin synes vi, det er vigtigt at sætte pris på dem man har kær. Så hvad end du finder valentinsdag for kommerciel eller romantisk, har vi sammensat nogle romantiske menuer til dig og din bedre halvdel. 

For at imødekomme dig, der finder valentinsdag for kommerciel, tilbyder vi disse romantiske middage året rundt, så du også kan nyde dem. Det kunne evt. være ved fejring af en mærkedag i jeres forhold eller hvis du blot ønsker at forkæle ham/hende lidt ekstra. 

Vi står klar til at modtage din bestilling, såfremt du har bemærkninger, tilføjelser eller andet så kontakt os på telefon 8692 3847 eller pr. e-mail: post@michaelsmadogvin.dk

Læs mere...

Valentinsdag menu pris fra DKK 155,00

Sammensat specielt til Valentinsdag <3
Alle tapasretter er anrettet på engangsemballage og pyntet med salat, oliven og forskellig grønt.

Bestil 2 timer før Min. 2 kuverter Fragtpris fra 60 kr.