BEMÆRK: Ordre til mellem 10.00 - 14.00 skal senest placeres dagen før grundet travlhed
Hurtig & billig levering af mad i hele Danmark
Rigeligt med mad til alle så du ikke løber tør
Mulighed for tilkøb af vin og drikkevarer
Ved specielle ønsker kan du kontakte os

Åbent hus

Maden til et åbent hus-arrangement skal helst være let tilgængelig samt let spiselig. Derudover er det vigtigt at sørge for at bestille nok mad – da det ofte er lidt uvist hvor mange der kommer. Bestiller du mad til din reception fra Michaels Mad og Vin, skal du ikke bekymre dig om noget som helst! Vi sørger for at levere frisk og lækker mad, i massevis, så du netop ikke skal være bange for at løbe tør! Festmaden bliver lavet fra bunden af helt friske råvarer, som vi har modtaget samme dag som vi leverer maden til din reception. Derudover tilbyder vi forskellige vinmenuer der passer til den valgte menu. 

Hos Michaels Mad og Vin tilbereder vi maden til dit åbent hus-arrangement med kærlighed. Vi elsker at lave mad med helt nye og friske råvarer, så hele køkkenet fyldes med en skøn duft under tilberedningen. Vi sætter en ære i at anrette retterne flot og lækkert, så de er klar til at blive serveret med det samme. Bestiller du mad til dit åbne hus-arrangement hos os, leverer vi det til dig samme dag som du skal bruge det, i tidsrummet 08:0-21:00. 

Et åbent hus-arrangement kan være mange ting, men fælles for dem alle er, at god mad gør arrangementet bedre. Her på siden finder du vores sammensatte menuer til åbent hus-arrangementer. Skulle du, mod forventning, ikke finde det du søger, er du velkommen til at kontakte os og få sammensat en personlig buffet.  Du kan kontakte os enten via telefon 8692 3847 eller pr. e-mail: post@michaelsmadogvin.dk.  

Har du behov for ekstra stole, duge eller andet til din reception, kan vi ligeledes hjælpe med dette. Du kan se vores udvalg af fest tilbehør ved at klikke på festudlejning øverst på siden. Disse leveres ligeledes til hele landet, men i tidsrummet 16:00-21:00, dagen før dit åbne hus-arrangement. 

Vi kommer naturligvis og afhenter det hele igen dagen efter, eller førstkommende hverdag. 

Afbestilling eller ændring af ordre

Har du lagt en ordre hos os, men glemt at oplyse særlige forhold eller andet, kan du kontakte os op til 14 dage før leveringen af din festmad, og få det rettet. 

Skulle du, mod forventning, have aflagt en ordre hos os du ønsker at afbestille, kan du naturligvis også gøre dette. Afbestilling bør ske indenfor 14 dage efter bestilling, og som en ekstra service tilbyder vi også at du kan afbestille senest 14 dage før.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 8692 3847 eller pr. e-mail: post@michaelsmadogvin.dk såfremt du har spørgsmål eller andet. 

Vi glæder os til at modtage din ordre og tilberede en lækker en festmiddag til dig!

Læs mere...

Lille receptionsbuffet pris fra DKK 73,00

Perfekt til en mindre reception, eller sammen med andet udvalg.

Bestil 7 dage før Min. 12 kuverter Fragtpris fra 125 kr.

Medium receptionsbuffet pris fra DKK 115,00

Receptionsbuffet til stående gæster.

Bestil 14 dage før Min. 12 kuverter Fragtpris fra 125 kr.

Stor receptionsbuffet pris fra DKK 149,00

Receptionsbuffet til stående gæster.

Bestil 14 dage før Min. 12 kuverter Fragtpris fra 125 kr.

Receptionsbuffet sammensæt selv

Sammensæt din egen receptionsbuffet til min. 12 personer og en kuvertpris på min. 50 kr.

Bestil 14 dage før Min. 1 kuverter Fragtpris fra 125 kr.