BEMÆRK: Ordre til mellem 10.00 - 14.00 skal senest placeres dagen før grundet travlhed
Hurtig & billig levering af mad i hele Danmark
Rigeligt med mad til alle så du ikke løber tør
Mulighed for tilkøb af vin og drikkevarer
Ved specielle ønsker kan du kontakte os

Fødselsdag

Har du, eller en du har kær snart fødselsdag? Så kan vi hjælpe dig md den helt rette mad til din fest. At planlægge og afholde fødselsdag kan kræve meget, derfor vil vi gerne hjælpe dig med maden, således at du kan koncentrere dig om at nyde fødselsdagen. Uanset om du skal holde 18års fødselsdag eller 90års fødselsdag, så har vi menuen til dig! 

Her på siden finder du nogle forskellige buffetmenuer vi har sammensat, hvor du b.la. kan vælge mellem en dansk buffet, stor eller lille tapasmenu – eller selv sammensætte en.  Vi sammensætter også gerne en menu præcis efter dine ønsker og anvisninger, du skal blot kontakte os på telefon: 8692 3847 eller pr. e-mail: post@michaelsmadogvin.dk så finder den rette mad til din fødselsdag. 

Vi tilbyder ligeledes et udvalg af lækre vinmenuer der passer til maden. 

Fødselsdagen er en stor dag uanset hvor gammel man bliver, og en ting der altid skal være i orden, er maden. Når du bestiller din fødselsdages menu fra Michaels Mad og Vin, serverer vi en menu for dig der udelukkende er tilberedt fra bunden, af nye friske råvarer leveret samme dag. 

Vi tilbyder landsdækkende hurtig og billig levering af din fødselsdagsmenu alle ugens dage i tidsrummet 08:00-21.00. 

Skal du holde et brag af en fødselsdagsfest, og mangler ekstra stole, borde, service eller lignende, kan du ligeledes bestille det hos os. Derudover kan du leje en sluch ice maskine eller et fadølsanlæg fra os. Dette leveres ligeledes alle ugens dage, men du vil modtage dagen før din fødselsdagsfest i tidsrummet 16:00-21:00. Vi kommer selvfølgelig og henter det hele dagen efter eller først kommende hverdag.  

Afbestilling eller ændring af ordre

Har du lagt en ordre hos os, men glemt at oplyse særlige forhold eller andet, kan du kontakte os op til 14 dage før leveringen af din festmad, og få det rettet. 

Skulle du, mod forventning, have aflagt en ordre hos os du ønsker at afbestille, kan du naturligvis også gøre dette. Afbestilling bør ske indenfor 14 dage efter bestilling, og som en ekstra service tilbyder vi også at du kan afbestille senest 14 dage før.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 8692 3847 eller pr. e-mail: post@michaelsmadogvin.dk såfremt du har spørgsmål eller andet. 

Vi ser frem til at modtage din bestilling, og ønsker jer tillykke med fødselsdagen! 

Læs mere...

Lille tapasmenu pris fra DKK 109,00

En lille tapasmenu sammensat af Michaels Mad & Vin.

Bestil 7 dage før Min. 12 kuverter Fragtpris fra 125 kr.

Stor tapasmenu pris fra DKK 189,00

Stor tapasmenu sammensat af Michaels Mad & Vin.

Bestil 7 dage før Min. 12 kuverter Fragtpris fra 125 kr.

Sammensæt selv tapas

Sammensæt din egen tapasmenu. Alle retter er anrettet og pyntet på fad - klar til servering. De lune retter er i termokasse.

Bestil 7 dage før Min. 12 kuverter Fragtpris fra 125 kr.

Dansk buffet pris fra DKK 99,00

En god klassisk dansk buffet. God til udenlandske gæster.

Bestil 7 dage før Min. 6 kuverter Fragtpris fra 125 kr.

Hørning buffet pris fra DKK 109,00

Buffet navngivet efter Hørning by, hvor Michaels Mad & Vin ligger.

Bestil 7 dage før Min. 6 kuverter Fragtpris fra 125 kr.

Italiensk buffet pris fra DKK 99,00

Det italienske køkken byder på et væld af lækre og spændende retter, og hvis du er på jagt efter et godt sted at bestille en lækker og velsmagende italiensk buffet, vil der være rig mulighed for at få sammensæt en god løsning ved bestilling af mad hos Michaels Mad & Vin.

Bestil 7 dage før Min. 6 kuverter Fragtpris fra 125 kr.