BEMÆRK: Ordre til mellem 10.00 - 14.00 skal senest placeres dagen før grundet travlhed
Hurtig & billig levering af mad i hele Danmark
Rigeligt med mad til alle så du ikke løber tør
Mulighed for tilkøb af vin og drikkevarer
Ved specielle ønsker kan du kontakte os

Højtider

Søger du lækker og velsmagende mad til de danske højtider? Så er du kommet til rette sted, her på siden kan du klikke dig ind på de forskellige højtider og finde lækre menuer til enhver lejlighed. 

Hvad end du skal holde påskefrokost, julefrokost eller er ved at planlægge en romantisk valentinsdag for din kæreste, så kan vi hjælpe dig godt på vej mod en god aften. Hos Michales Mad og Vin bærer vi en stor passion for mad, helt ned til de mindste råvarer vi anvender i maden. Vi lever efter en overbevisning om, at god mad bringer folk tættere sammen, og vi elsker at bidrage til gode stunder! 

Vi lever efter princippet om, at alt mad skal være lavet fra bunden og følge Sundhedsstyrelsens anvisninger, herved sikres du et sundt, nærende og velsmagende måltid. Alle vores råvarer leveres samme dag som vi skal bruge dem, kombineret med vores hurtige og billige leveringsmulighed, betyder det, at du modtager maden helt frisklavet. Vi tilbyder landsdækkende levering af din mad lige til døren, alle ugens dage i tidsrummet 08:00-21:00. 

Søger du en helt særlig og personlig menu til særlig højtid, så kan du sammensætte din helt egen menu. Dette kræver blot at du kontakter os på 8692 3847 eller pr. e-mail: post@michaelsmadogvin.dk så finder vi sammen en løsning til dig. Det samme gælder, hvis du har særlige behov fx allergi. 

Læs mere...