BEMÆRK: Ordre til mellem 10.00 - 14.00 skal senest placeres dagen før grundet travlhed
Hurtig & billig levering af mad i hele Danmark
Rigeligt med mad til alle så du ikke løber tør
Mulighed for tilkøb af vin og drikkevarer
Ved specielle ønsker kan du kontakte os

Polterabend

Er du på udgik efter den perfekte festmad til din vens polterabend? Så et du landet det rette sted! 

Hos Michaels Mad & Vin står vi klar til at modtage din bestilling af mad til fest – uanset om du ønsker en buffet vi har sammensat eller at sammensætte din egen. 

Hvadend I ønsker det kommende brudepar held og lykke i deres nye tilstedeværelse eller evt. påminder dem om alt det sjove, de nu går glip af i ægteskabet, så har vi sørget for lækker mad til festlighederne. I har mulighed for at bestille mad til hele dagen, så har I energi til alle aktiviteterne i løbet af dagen - det er jo vigtigt med en god bund! Skyd festen og din vens ægteskab godt i gang med en lækker festmenu og ønsker du at gøre det lidt ekstra lækkert, kan du bestille speciel øl og vin med, når du bestiller fra Michaels Mad & Vin.  Vi sørger for at levere rigeligt med mad, fremstillet af friske råvarer der er leveret hos os, samme dag som vi leverer hos dig.

Vi leverer festmad ud af huset til hele Danmark, hurtigt og billigt, så du kan roligt bestille din mad til polterabend hos os. 

Har du forespørgsler eller andet bedes du kontakte os på telefon 8692 3847 eller pr. e-mail: post@michaelsmadogvin.dk– vi ser frem til at høre fra dig. 

Den store dag nærmer sig, og din ven fortjener den bedste polterabend fyldt med gode venner, sjove aktiviteter og lækker festmad! Polterabend er ofte forbundet med et stort indtag af alkohol, hvilket gør det vigtigt at få noget godt mad i løbet af dagen. 

Bestiller du festmad fra os, sikres du en billig og lækker festmad der leveres til hele Danmark og som er fremstillet af helt friske råvarer. Alt vores mad laves ud fra vores grundlæggende principper – at maden skal være sund og lavet fra bunden det betyder b.la. også at al brød du får er 100% frisk- og hjemmebagt. 

Vi leverer alle ugens dage i tidsrummet 08:00-21:00 således maden kan ankomme når det passer dig. 

Mangler I borde, stole, fadølsanlæg, sluch ice maskine eller andet festudstyr til dagen, kan vi ligeledes hjælpe med dette. Disse vil blive leveret dagen før din polterabend således der er tid til at sætte det op. Levering heraf sker i tidsrummet 16:00-21:00, og vi kommer og henter det igen dagen efter eller først kommende hverdag. 

Ændring eller afbestilling af ordre

Har du lagt en bestilling på festmad hos os, men glemt at oplyse os om særlige forhold der skal tages højde for, så kontakt os blot. For at vi kan imødekomme dine ønsker bedst muligt, opfordrer vi dig til at kontakte os senest14 inden polterabenden afholdes, så vi har mulighed for at løse problemet. 

I tilfælde af du skulle fortryde din ordre, bør den afbestilles indenfor 14 dage efter bestillingen, dog tilbyder ligeledes muligheden for at afbestille 14 dage før arrangementet. 

Du kan læse alt om vores leverigs- og handelsbetingelser ved at klikke på det nederst på denne side.  

Vi glæder os til at modtage din bestilling – og håber I får en uforglemmelig dag!

 

Læs mere...

Buffet #1 pris fra DKK 129,00

Buffet #1 til 129 kr. pr. person.

Bestil 14 dage før Min. 12 kuverter Fragtpris fra 125 kr.

Buffet #2 pris fra DKK 129,00

Buffet #2 til 129 kr. pr. kuvert.

Bestil 14 dage før Min. 12 kuverter Fragtpris fra 125 kr.

Buffet #3 pris fra DKK 175,00

Bestil 14 dage før Min. 12 kuverter Fragtpris fra 125 kr.

Buffet #4 pris fra DKK 209,00

Buffet #4 til 209 kr. pr. kuvert.

Bestil 14 dage før Min. 12 kuverter Fragtpris fra 125 kr.

Buffet med kage #1 pris fra DKK 199,00

Buffet #1 til 199 kr. pr. person. Denne buffet har chokoladekage og æbletærte til dessert.

Bestil 14 dage før Min. 12 kuverter Fragtpris fra 125 kr.

Dansk buffet pris fra DKK 99,00

En god klassisk dansk buffet. God til udenlandske gæster.

Bestil 7 dage før Min. 6 kuverter Fragtpris fra 125 kr.