MAIL: MMW.VINIMPORT@GMAIL.COM
WINEMAKER’S BESKRIVELSE:
LIMETED RELEASE
CINSAULT
PRODUKT INFORMATION:
ÅRGANG:
BÆR TYPE: 100% CINSAULT
OMRÅDE: SWARTLAND, SYD AFRIKA
VINIFIKATION:
Gæringen starter i en åben 25 0 C i en åben tank, hvor druerne nænsomt presses for at få mere aroma, smag og taniner. Efter ca. 10 dage
Vinen/juices pumpet på ståltanke. Herefter begynder den rigtige gæring og ca. 10% af vinen kommer lageret på vintønder/fade. Modningstiden er 12 mdr inden vinen fyles på flasker.
WINEMAKERS NOTER:
Det er en vin med moden og kraftig cremet smag, jordbær og frugtagtig duft
INFORMATION:
Alkohol 13,47% - pH 3,57
Serveres ved 17 - 180 C
MAD FORSLAG:
Grillet lam, gris eller kylling. Røget fisk, rejer og skaldyr
POTENTIALE:
Drikkeklar og kan gemmes ca. 3 år.